Om os

ICE LIMO drives af N.H. Lindhardt, der også er ejer af Aabybro Mejeri. ICE LIMO er en virksomhed som Jammerbugt Kommune har givet en limousine bevilling, og chauffører har været på lovpligtige kurser.

 

ICE LIMO har mange kørsler, bl.a. afhentning i lufthavn, bryllupper, forretningsture, stævnemøder, gallafester, konfirmationer, byture og blærerøvsturer.

 

Vores chauffører er erfarne og smilende, og sørger altid for at du/I kommer sikkert og godt frem til jeres fest. Samtidig med at vi bestræber os på den bedst mulige oplevelse for Jer, er vi punktlige.

 

Udover almindelig kørsel findes der et væld af muligheder, for at benytte de luksuriøse køretøjer til photoshoots, musikvideoer eller noget helt tredje du selv finder på.

 

Kontakt os for mere information.

DSC03431

Bryllupskørsel

Vi tilbyder bryllups kørsel, skræddersyet til jeres behov. Det er jeres store dag, og vi sørger for at i ikke skal tænke over andet end at nyde den store dag.

Konfirmationskørsel

Konfirmationsdagen er en stor dag for konfirmanden. Vi holder foran kirken og er klar når i kommer ud fra kirken, og kører den tur i ønsker.

Følg os